kurumsal-harcama-almanpay

AlmanPay ile Kurumsal Harcamalar için Yeni Bir Dönem

Harcama Yönetimi 26 Eyl 2022

Şirket bünyesinde en dikkat ve takip gerektiren konulardan biri de harcamalar oluyor. Farklı departmanlar, çok sayıda çalışan ve değişken ihtiyaç kalemleri olduğu düşünüldüğünde harcama kontrolü oldukça zor bir konu hâline gelebiliyor. Ancak AlmanPay harcama yönetim platformu üzerinden harcamalar kolay ve pratik şekilde yönetilebiliyor, ödemeler güvenle yapılabiliyor.

Şirketleri Zorlayabilen Faktör: Kurumsal Harcama Kontrolü

Şirketlerde verimli bir iş süreci yönetebilmesi adına belirli ihtiyaçlar söz konusu. Periyodik olarak tedarik edilmesi gereken girdilerin yanı sıra ekstra ihtiyaçlar da doğabiliyor. Tüm bu ihtiyaçların şirket için ne kadar gerekli olduğu, aciliyet durumu, makul karşılanabilecek mali bedelleri gibi birçok konu önem arz ediyor. Bu konuların her birini kontrol altında tutmak ve sistemli bir şekilde yürütmek şirketler için kolay olmayabiliyor. Yalnızca bu işlem için bile belirli bir çalışanın görevlendirilmesi gerekebilirken bu işleme ayrılan zaman da şirketler için bir kayıp hâline gelebiliyor. Buna ek olarak, kullanılan ödeme yöntemlerinde şirkete ait kart bilgilerinin ele geçirilmesi gibi tehditler de ortaya çıkabiliyor. AlmanPay tüm bu önemli ve zor süreçlerde şirketlerin önemli bir destekçisi konumuna yükseliyor.

AlmanPay ile Harcama Yönetimi, Güvenli Harcama ve Detaylı Analiz Ayrıcalığı

AlmanPay tarafından sağlanan sınırsız sanal kart imkânı ödeme işlemini kolay ve güvenli hâle getiriyor. Şirketlerin siber saldırı ile kart bilgilerinin çalınması ve doğabilecek ciddi mali yükümlülük riskleri AlmanPay güvencesi ile ortadan kalkmış oluyor. Sanal kartlar ile ödeme işlemi tek bir hamle ile, vakit kaybetmeden tamamlanabiliyor ve her satın alma işleminde yaşanan zaman kaybı tarihe karışıyor. Arzu edilirse havale veya EFT yöntemlerine de başvurulabiliyor. Şirketler tercih ettiği takdirde fiziksel kart sahibi de olabiliyor.

AlmanPay’in sunduğu en güçlü avantajlardan biri olan raporlama fonksiyonu şirketler için önemli veriler oluşturuyor. Belirli bir dönem boyunca, örneğin aylık olarak departman bazında yapılan harcama bilgileri sistemden kolayca çekilebiliyor. Yapılan harcamalar farklı filtreleme seçenekleri ile çeşitli kategorilere de ayrılabiliyor. Örnek olarak; seyahat, sarf malzeme, üretim, çalışan ihtiyaçları gibi farklı gider kalemleri için yapılan harcama detayları somut bir şekilde elde ediliyor. Bunun sonucu olarak da şirket gözden geçirme ve iyileştirme faaliyetleri için bilgi kaynağı sağlanmış oluyor.

Şirketinize ait tüm harcamaları sistemli bir şekilde kontrol edebilmek, güvenli harcama avantajı ile şirket bilgilerinizi güvende tutabilmek ve tüm harcama detaylarınız için geniş bir arşiv oluşturabilmek adına AlmanPay’e hemen kayıt gerçekleştirebilir, siz de hem çalışanları hem de şirket yönetimini oldukça memnun eden bir sistemin parçası olabilirsiniz.

Etiketler